Piercing in kut meesteres zoekt slavin

piercing in kut meesteres zoekt slavin

... Piercing in kut meesteres zoekt slavin

Neukdate gezocht prive ontvangst putte

: Piercing in kut meesteres zoekt slavin

AMATEUR HOER ZOEKT MANNEN RIMBOE Dikke ronde tieten latex kut
GAY SEX AFSPREKEN NEUKEN MET EEN POP Piemol liken sex prive rotterdam
Piercing in kut meesteres zoekt slavin Ik wil je voor vanavond bij mij thuis uitnodigen en voorstellen aan mijn man Evert. Dit wilde ik voorlopig niet aan haar laten weten. Dus als er een derde bij zou komen zou het wel een vrouw moeten zijn. Anouk krijgt een gag in haar mond dit om schreeuwen te voorkomen en een blinddoek om zodat ze niet ziet wat er komt. Anouk begint met poetsen op de gang hoort ze Monique tegen Margo zeggen dat ze maar vast het water gangbang thuis grote pik in kut moet zetten en dat ze zelf nog even op zoek gaat naar de paard rijzweep van haar dochter, tepelklemmen en dildo's hadden ze al van Marco meegekregen. Zo slet ik hoop dat je genoten hebt piercing in kut meesteres zoekt slavin al deze pikken wand hier komt voorlopig niets meer in als ik dat niet wil. Aan het werk met een nieuwe slavin Categorie:
14 okt Pakistaanse Brabo met betoverende ogen zoekt leuke jongen met zachte G Hoi ik ben Op een verjaardagsfeestje kwam ik eens in gesprek met een mooie jonge vrouw. Het was al Ook haar kale kutje liet ik alvast even kennismaken. Haar beide kleine schaamlippen waren van een piercing voorzien. Beurtelings kunnen we de rol spelen van meester(es) en slaaf/slavin. En vérder gaan betekende dat we er een derde, een vrouw, in het spel wilden . “Ja , bijzonder, ik geloof dat ik vanmiddag doorlopend een kleddernatte kut heb gehad”, zei ik. richting en wat ik tegelijkertijd zag: één tepel, de linker, met een piercing. Plezier Met Piercings. de beste gratis verzameling van vintage seks en retro porno op het Zware doorboord slavin Heiry met veel kut piercing Velvet parenclub Preggo vrouw nog steeds leuk met 2 BBC op zoek thuis sex plezier met ze.

In de garage moet Anouk zich weer uitkleden en als het niet snel genoeg gaat voelt ze weer een elektroshock door hij lichaam gaan. Naakt loopt ze mee naar binnen. Monique vult een emmer met water en geeft Anouk een poetsdoek. Wij gaan even een kopje thee drinken en als we terugkomen is alles brandschoon begrepen?

Anouk begint met poetsen op de gang hoort ze Monique tegen Margo zeggen dat ze maar vast het water op moet zetten en dat ze zelf nog even op zoek gaat naar de paard rijzweep van haar dochter, tepelklemmen en dildo's hadden ze al van Marco meegekregen. Toen hoorde ze iemand richting de badkamerdeur lopen, maar hij ging niet open.

Er was gewoon bereik gezocht voor de afstandsbediening van de eitjes, want deze begonnen weer te trillen. Toen hoorde ze ook Monique naar beneden gaan. Anouk begon met de wasbak, toen de vloer, de douche en tot slot het vieze toilet. Ze was er net weer mee klaar toen de 2 meesteressen de badkamer weer betraden. Ze begonnen met de inspectie. Pets een tik met de rijzweep op de kont van Anouk, 'Je bent dit hoekje vergeten, slet! Margo liep naar de wc, 'Deze is ook helemaal schoon?

Anouk zag hoe Monique de rijzweep in de aanslag hield. Anouk gaat op haar knieën met haar gezicht richting de toiletbril maar stopt op een stukje ervan af op dat moment gaat er een geweldige schrok door haar onderlichaam van de plug in haar sterretje en wordt haar gezicht hard op de toiletbril geduwd.

Likken slet schreeuwt Meesteres Margo naar Anouk en Anouk kan niet anders dan de toiletbril gewillig aflikken. Nadat Anouk de gehele bril heeft afgelebberd wordt ze aan haar haar omhoog getrokken en met haar handen tegen de muur gezet wat volgt is een serie van 20 zweepslagen op haar rug en billen waarbij Anouk mee moet tellen en als ze schreeuwt of kreunt beginnen ze weer opnieuw. Zo en nu ga je dat vieze sletten lichaam maar eens goed schoon maken zegt Monique ik kom je over 10 minuten halen die kut moet helemaal glad zijn en alles schoon slet.

Met een gooi wordt de deur dichtgesmeten en van buiten op slot gedaan. Tien minuten later staat Anouk klaar gedoucht en geschoren maar er komt nog niemand als de plug in haar ster ineens vol stroom geeft waardoor Anouk op haar knieën zakt en begint te huilen van de pijn. Achter de deur staat Margo die schreeuwt op je knieën en stop met huilen sletje je meester heeft je uitgeleend aan ons en je hebt te gehoorzamen en niet te zeuren.

Na een tijd gaat de deur open en staan zowel Meesteres Margo en meesteres Monique in de deuropening gekleed in zwart lak met open kruis en hele hoge laarzen. Hun haar is in een staart en hun borsten staan recht vooruit. Anouk wordt gewenkt dat ze moet volgen en doet dit maar snel bang voor de schrok die ze anders krijgt.

Ze lopen naar de kelder waar een deur met een groot slot erop wordt opengemaakt en een volledig ingerichte SM kelder te voorschijn komt met daarin een kruis aan de wand een foltertafel en heel veel kettingen en machines waar Anouk echt doel niet van kan bedenken.

De tepelklemmen gaan op Anouk haar tepels en deze worden verbonden met een ketting op haar klit wordt een klem gezet waar ook een ketting aan komt deze wordt weer verbonden tussen haar tieten met de andere ketting.

Margo trekt eraan om te voelen of het allemaal wel stevig zit waardoor aan zowel Anouk haar tepels als klit getrokken wordt. Dit doet pijn en Anouk schreeuwt hard Monique staat ernaast en zegt tegen Margo zal ik haar mond een dicht houden. Ze neemt plaats over het hooft van Anouk en zet haar kutje op haar lippen "lik me slet"zegt ze en ze gaat vol op de mond van Anouk zitten waardoor de luchttoegang geheel wordt afgesloten. Anouk stribbelt tegen maar als ze dat doet wordt er hard aan de ketting getrokken.

Ze likt alsof haar leven ervan af hangt en krijgt af en toe een beetje lucht binnen langs de hoeken van haar mond als daar ruimte voor is. Na een tijdje likken voelt Anouk dat meesteres Monique begint te schokken en deze komt spuitend klaar op haar mond waarbij ze schreeuwt dat Anouk moet likken en drinken.

Anouk likt al het vocht van haar gezicht. Hmm wat smaakt die dame goed. Ze komt op Anouk af en duwt haar slanke kontje tegen het gezicht van Anouk. Anouk gaat voorzichtig met haar tong over de anus van Margo, blijkbaar moet het harder want Anouk voelt dat er weer aan de kettingen getrokken wordt. Haar arme tepels en klitje. Margo lijkt het heerlijk te vinden, ze vingert zichzelf terwijl ze steeds harder haar kont in het gezicht van Anouk drukt.

Dan komt ook Margo klaar, keihard gilt ze het uit. Anouk liegt dat ze het lekker vond. Monique vertelt dat ze het nog nooit geprobeerd heeft en ook zei duwt haar stevige kont in het gezicht van Anouk. Toen het niet snel genoeg gebeurde voelde ze weer een helse pijn van de kettingen.

Ze ging het toch maar proberen. Ze had verwacht dat het vreselijk smerig zou smaken, maar dat viel mee, maar lekker dat vond ze het ook niet. Na een tijdje had Monique genoeg gehad en trok haar billen van Anouk af. Toen rinkelde de deurbel, Monique keek teleurgesteld op de klok, dat gaf Anouk al een idee wie dat kon zijn. Monique liep naar boven en even later kwam ze inderdaad binnen met Marco.

Hij keek hoe ze daar vastgebonden met kettingen aan haar lichaam lag. Anouk keek toe hoe Monique een briefje van 50 euro aan Marco gaf. Hij lachte naar Anouk 'Dit is al de 2e keer vandaag dat je geld in het laatje brengt door seks, dus wat ben jij eigenlijk gewoon? Margo stond inmiddels met haar telefoon in haar handen en maakte foto's van de vastgebonden slavin. Monique haalde haar gewone fototoestel op, dan kreeg ze scherpere plaatjes zei ze.

Anouk voelde zich zo vernederd op deze pijnbank, gefotografeerd worden en niets wat ze eraan kon doen. Toch wist ze dat dit was wat ze wilde. Anouk mag ze zich aankleden en verlaten ze de woning van de dames. Anouk neemt weer plaats naast Marco en ze rijden naar de andere kant van de stad.

Zo zegt Marco nu gaan we eens zorgen dat jij alleen nog maar iets in je geile sletten kut krijgt tot ik dat toesta. Ze kijkt om zich heen en bekijkt alle attributen en foto’s aan de wand waardoor er een rilling door haar hele lichaam gaat. Er hangen foto’s met piercings op plaatsen waarvan ze nooit gedacht had dat dit kon.

Na een voor Anouk's gevoel heel lange tijd gaat de deur open en komt Marco binnen samen met een man. Hij geeft Anouk een hand en stelt zich voor als Pieter het broertje van Marco. Marco geeft Anouk de opdracht zich helemaal uit te kleden en plaats te nemen op de gynaecologen stoel. En ik mag ze dus inwijden.

Nou die kans laat ik me niet ontnemen! Je kut is trouwens erg wijd. Daar gaat vast meer in dan alleen maar een pik of een dildo. Maar nu even over je kontje gesproken. Ik meende net al even te zien dat die ook regelmatig in jullie spel wordt betrokken, maar dat klopt dus. Kun je daar verder nog iets over vertellen? Misschien krijg je er straks spijt van, maar voorlopig is het in elk geval een puspunt. Telkens als we een bepaald lichaamsdeel bespraken had ik dat deel ook even aangeraakt, om er zeker van te zijn dat Marjan wist waarover we het hadden.

Haar reactie was bij elke aanraking heftig geweest, en de trillingen die dat veroorzaakte deden ook haar borsten meedeinen. Dan zal ik je van je last bevrijden. We hebben nog een stukje speelgoed niet besproken. Het ding puilt helemaal uit. Komt daar soms al dat vocht vandaan?

Doordat ik zo nat ben hebben we eigenlijk nooit een glijmiddel nodig. Alles gaat er vanzelf in. Er is ook altijd wel voldoende sap om m,n kontje mee in te smeren. Het is een mooi rood knopje. Ik houd hem even stevig vast. We gaan nog helemaal niet klaarkomen. Misschien straks, maar nu zeker niet. De tepelklemmen en hun gewichtjes zorgen ervoor dat haar aandacht bliksemsnel verschuift van haar kut naar haar borsten.

Spoedig is haar ademhaling weer redelijk normaal. Vanaf nu wordt er niet meer gesproken, tenminste niet door jou. Ik ga me nu maar eens bezighouden met jouw onderste regionen. Ik doe de gag niet meer in je mond. Ten eerste wil ik je duidelijk kunnen horen kreunen en steunen en desnoods schreeuwen en gillen. En ten tweede zou het best eens zo kunnen zijn dat het je allemaal wat te veel wordt, en dan wil ik dat je snel om genade kunt smeken. Trots, haar rug nog eens recht makend en haar kont fier naar achteren stekend, laat Marjan weten dat ze dat niet van plan is.

Daarmee maak ik de omgeving van haar anus goed nat. Dan ga ik op zoek naar een geschikte dildo voor dit gat. Ik zoek een mooie middelmaat uit, niet te dik, zeker niet te dun, maar wel lekker lang.

Veel problemen lijkt Marjan er niet mee te hebben. Alleen het laatste stukje gaat wat lastiger, maar goed, vijfentwintig centimeter is ook een heel eind! Aanzetten hoeft nog niet, laat haar eerst maar even wennen aan de vulling.

De haakjes aan de ringetjes door de kleine schaamlippen maak ik los. Nog even blijft haar roze grot open staan om zich daarna langzaam te sluiten. Als de poort zich heeft gesloten haal ik wat klemmen. Marjan laat met haar ademhaling merken dat ze de klemmen strak genoeg vindt, maar met zoveel natuurlijk glijmiddel in de buurt wil ik wel zeker weten dat ze blijven zitten!

Voorzichtig haak ik ze aan de klemmen, om ze daarna gewoon los te laten, zodat ze lekker op hun plaats vallen. Dat de schaamlippen van Marjan hierbij een grotere kracht te verduren krijgen vind ik niet erg. Ze schreeuwt voor het eerst voluit.

Een zetje tegen haar billen maakt het er voor haar niet beter op. Behalve haar borsten hangen nu ook haar grote schaamlippen te bengelen. Om straks goed bij haar kleine kutlippen te kunnen hang ik aan de grote nog wat gewicht bij.

Ik controleer nog even of de dildo in haar kont nog goed zit en als dat het geval blijkt besluit ik hem maar aan te zetten. Eigenlijk is het jammer dat ik nu geen klemmen hoef te gebruiken, want dat geeft toch altijd een speciaal effect. Maar goed, de ringetjes zijn nog vers en de gaatjes ook, dus dat geeft hopelijk ook een boel plezier. Even geef ik Marjan wat hoop door de gewichten van haar tepelklemmen te verwijderen. Ze slaakt een zucht van verlichting. Dat gaat snel over als ik met kettingen de ringen door haar kleine kutlippen verbind met haar tepelklemmen.

De gewichtjes hang ik nu terug aan de kettingen, vlakbij haar tepels. Nu hebben ze een dubbel effect. Dapper strijdt Marjan tegen de pijn die dit veroorzaakt. Ze probeert dit geluidloos te doen, maar dat lukt haar niet. Nu blijft alleen haar klit nog over. Het is even zoeken tussen al het natte vlees, dat intussen alle kanten opgetrokken wordt, maar dan heb ik hem gevonden.

Snel en vakkundig plaats ik er een klem op. Even denk ik dat Marjan door haar hoeven zal gaan, maar het blijft bij enkele luide kreten van pijn en een wild schokkend lichaam. Als ze weer enigszins is gekalmeerd verbind ik de twee uiteinden van deze klem met de riemen die ze nog altijd om haar bovenbenen heeft.

Ze biedt een fantastisch uitzicht: Haar borsten hangen ook naar beneden, terwijl de gewichten die daar verantwoordelijk voor zijn ook haar kleine schaamlippen naar voren trekken. De kettingen aan de klem op haar clitoris zorgen ervoor dat deze naar achteren wordt getrokken.

Ik neem even de tijd om van mijn werk te genieten. Ik verbaas me erover dat ondanks het feit dat haar geile vlees alle kanten wordt opgetrokken, haar kut nog altijd redelijk toegankelijk is.

Ik kan er in elk geval recht in kijken. Marjan is ondertussen blijkbaar gewend aan deze moeilijke situatie, want ik zie het geil in golven uit haar kut stromen. Ook haar ademhaling wordt nu zwaarder. Snel zet ik de dildo uit.

Hoe kun je nu zoiets belangrijks vergeten? Ik zal je een geheugensteuntje geven. De zweep met het leren plakje lag nog binnen handbereik.

Met grote nauwkeurigheid werk ik het totale oppervlak van haar billen daarmee hardhandig af. Langzaam veranderde de kleur van haar billen van rood in dieppaars. Haar gegil ging nu door merg en been en ik voelde dat ze het nu niet lang meer zou volhouden. Snel verving ik de plakzweep door die met de stroken en bewerkte de binnenkant van haar benen. Al snel verbrak Marjan de stilte weer.

Eerst met gekreun, daarna met ingehouden kreten en uiteindelijk met een oorverdovend gehuil. Ik liet even een pauze van twee, drie seconden vallen en raakte haar toen met een ferme, welgemikte slag recht op haar openstaande kut.

Dat was de druppel die Marjan nodig had. Heel verstandig van je. Tranen van pijn en schaamte kwamen onder haar blinddoek uit en liepen over haar wangen. Ik verwijderde de blinddoek en droogde zachtjes haar gezicht. Je hebt het langer volgehouden dan wie dan ook.

Ik zal je eerst verlossen van je klemmen. Daarna mag je klaarkomen. Daarna bevrijdde ik haar tepels van de bijtende tandjes. Ze stonden diep in haar bruine vlees, en ze moet er echt heel veel last van hebben gehad. Marjan, die nog altijd voorover gebogen staat, bedankt me met een gekwelde blik waar de opwinding door heen te lezen is.

De kettingen door de ringetjes van haar kleine schaamlippen zijn gemakkelijk af te nemen. Vervolgens haal ik de klemmen van haar grote schaamlippen direct gevolgd door die op haar clitoris. Het bloed dat zich nu weer een weg kan banen naar haar gepijnigde delen veroorzaakt erg veel pijn. Teder leg ik mijn hand over haar kut heen en ik begeleid haar bij haar schokkende bewegingen die ze maakt om de pijn te doen verdwijnen. Voorzichtig trek ik nu nog de dildo uit haar anus om daarna haar armen los te maken.

Haar voeten laat ik nog even vastzitten aan de spreidstang. Misschien mede daardoor en door het lange voorover staan heeft ze moeite om rechtop te gaan staan. Snel vang ik haar op en laat haar een tijdje op mijn schouders leunen om bij te komen. Nadat ze is bijgekomen, maak ik haar linkerarm weer aan de haak aan het plafond vast. Haar rechterarm laat ik vrij. Vervolgens pak ik een stoel en ga ik voor haar zitten. Je mag jezelf nu je beloning geven. Met neergeslagen ogen begint ze zichzelf voorzichtig te strelen en even later te vingeren.

Ze komt al snel op temperatuur en haar geilheid wint het dan van haar schaamte. Ze kijkt me met haar grote geopende ogen met daarin de wijde pupillen aan en kreunt dat het een lieve lust is.

Piercing in kut meesteres zoekt slavin