Arm in kut hoe voelt het om geneukt te worden

arm in kut hoe voelt het om geneukt te worden

Ik deed mijn ogen dicht, ik genoot er steeds meer van, mijn hartslag werd steeds sneller en mijn vagina begon nat te worden, ik kon dit niet voorkomen, ik wilde dat het ophield, maar aan de andere kant, verlangde ik dat het nooit stopte. Het stadion was zo volgepropt dat ondanks dat Vincent af en toe keek, we zo tegen elkaar aanstonden dat hij geen zicht had op wat er zich afspeelde, af en toe drukte ik hem zijn hand, omdat ik bijna niet overeind kon blijven, als gevolg van de strelingen van die vreemdeling.

De handen van de knul gingen terug naar mijn billen, en vervolgende het kneden betasten en strelen, later durfde hij me onder mijn rokje, de binnenkant van mijn dijen te strelen, er ontschoot mij een kreun. Na een poosje voelde ik hoe hij mijn tanga zocht, natuurlijk probeerde hij me die uit te doen, ik probeerde voorzichtig me te bewegen om aan zijn handen te ontsnappen, zonder dat Vincent dit zou merken, anders zou het hek van de dam zijn. Ik verzette mij en hield mijn slipje met mijn vrije hand omhoog.

Maar hij hield niet op, het getrek aan mijn slipje veroorzaakte dat hij in mijn poesje drukte, wat me een heerlijk gevoel verstrekte en met steeds meer kracht trok hij er aan, plaatste zijn vingers op mijn heup om het randje van mijn tanga, en trok hem krachtig naar beneden en de stof begaf het, en mijn slipje was los aan een kant, hij stroopte de andere kant naar beneden. De situatie zal hem grappig geleken hebben, maar ik was bang, maar tegelijkertijd veroorzaakte het me een vreemd gevoel, ik haatte mezelf omdat het genot me overviel, het was onvoorkomelijk, ik was gevangen.

Mijn slipje werd van hand tot hand gegeven aan zijn vrienden, en allemaal roken ze eraan, ik voelde een briesje onder mijn jurkje, wat het enige kledingstuk was dat ik nog aan had. Opnieuw voelde ik onder mijn jurkje, de handen van die knul over mijn lichaam, langzaam taste hij de binnenkant van mijn dijen, kontje en heupen. Door het genot sloot ik mijn ogen, ik was in de war, alles leek een droom, maar het was waar, te waar om het nog te weerstaan.

Zal ik dat vuurtje voor je opstoken? Hij stopte een momentje, streelde mijn liezen, tot zijn vingers mijn natte kutje raakten, hij voelde dat ik opgewonden was. Beet zachtjes in mijn oor, en siste: Zijn vingers vervolgde spelend hun weg over mijn lipjes, en plotseling duwde hij zijn vinger tussen mijn schaamlipjes gemakkelijk naar binnen. Het was onmogelijk om een zuchtje te onderdrukken, en ik kreunde onhoorbaar.

Mijn jurkje kleefde aan me van het zweet, met zijn vrije hand streek hij door mijn bilnaad, over mijn billen en heupen, onder mijn jurkje streelde hij mijn tepeltjes, mijn jurkje was nu zo ver omhoog, dat iedereen mijn kontje en poesje wel gezien moesten hebben. Ik keek uit mijn ooghoeken naar Vincent, maar die had niets in de gaten, ik werd betast en opgegeild, terwijl hij niets in de gaten heeft.

De bewegende vingers van die onbekende gleden in en uit mijn poesje, wat me een beestachtig gevoel gaf. Zijn vrienden dekten Vincent af, om te voorkomen dat hij iets zou zien, daarbij danste en sprongen de mensen, botsten en het leek wel onderdeel van het tumult. De knul zette zijn betastingen voort, maar dit keer was het niet zijn hand die ik tussen mijn dijen voelde, het was zijn gezicht die ik tegen mijn kontje voelde, in het begin kneep ik mijn benen tegen elkaar, ik vond dat die vreemdeling al veel te ver gegaan was, ik wilde hem stoppen, op het zelfde moment wilde ik dat hij doorging, toen ik uiteindelijk zijn tong tegen mijn billen voelde en mijn bilnaad verkende, dacht ik dat ik stierf, temeer toen zijn handen mijn billen uit elkaar deed, en zijn tong mijn sterretje beroerde, vanaf dat moment verloor ik alle controle, ik was compleet overgegeven.

In een oogwenk, was die knul tussen tussen mijn benen, likte mijn kutje, ging van mijn kutje naar mijn kontje, opnieuw en weer opnieuw. Toen zijn tong mijn klitje begon te masseren, ontsnapte me een kreetje, maar dat ging verloren in het lawaai. Opnieuw verkende die heerlijke tong mijn poesje, instinctief opende ik mijn benen nog meer, en die zalige tong masseerde mijn klitje tot het moment ik klaarkwam als een teefje, ik moest me overeind houden, maar niemand had dat in de gaten.

De onbekende knul kwam onder mijn jurkje vandaan en likte aan mijn oorlel, tegelijk zij hij: Vond je het lekker? Het topje raakte mijn natte poesje. Onze sappen vermengde zich en hij stopte niet, mijn nek te likken en te bijten. Waarom heb ik het zover laten komen?? De situatie stond me niet toe, voorover te buigen, omdat er geen ruimte was, bovendien zou dat wel eens verdacht kunnen lijken ten opzichte van Vincent, daarentegen verlangde ik volop dat de knul me neukte, ik had het nodig.

We speelde een poosje door, met mijn vingers masseerde ik zijn harde paal, en ondertussen beroerde hij mijn kutje, het contact tussen onze lichamen was ongelofelijk. Onze ademhalingen namen toe, en daarmee ook het verlangen. De klootzak fluisterde me. Op die manier kon ik me een moment van hem vrijmaken, ik was buiten zinnen, ik gedroeg me als een klein meisje die iets wilde, maar het maakte me allemaal niets meer uit, niemand en niets, ik wilde die onbekende Penis in me voelen, ik draaide me om, nam de knul die me zo geil had gemaakt bij de hand en snelde ons naar de toiletten, zijn vrienden kwamen achter ons aan, het koste ons wat moeite om tussen de mensen door te komen, maar uiteindelijk kwamen we bij de toiletten aan.

De dames toiletten waren vol, er was zelfs een rij, we gingen het heren toilet binnen, waar twee knaapjes waren. Mijn begeleider, vertelde ze iets waarna ze vertrokken, zijn vrienden hielden de wacht bij de deur zodat er niemand meer binnenkwam om ons te storen.

Daarbinnen begon hij me over mijn hele lichaam te betasten te strelen en te voelen, zonder enig oponthoud, en natuurlijk liet ik dit nu zonder meer weerstand toe. We kusten alsof ons leven ervan af hing, onze monden, en tongen speelden, zijn handen voelden onder mijn jurkje, streelden mijn tepels, schaamstreek en kontje, vervolgens duwde hij zijn vinger in mijn kutje, en streelde mijn klitje: De knul liet zijn broek zakken tot zijn enkels en bleef volledig naakt voor me staan, ik adoreerde zijn naakte bezwete lichaam, zijn ongelooflijke paal stond fier overeind.

Ongeduldig begon hij mijn knoopjes bruut los te maken, maar voordat hij het kon scheuren, eindigde ik zelf om hem uit te trekken, om te voorkomen dat ik niet nog naakter het stadion moest verlaten. Ik deed mijn jurkje uit, en bleef volledig naakt voor hem staan en zijn vrienden keken vanaf de deur toe. Zijn penis wees naar het plafond en ik verlangde ernaar om hem zo snel mogelijk in me te hebben.

Ik gaf mijn jurkje aan een van zijn vrienden, en hurkte me om met die ongelofelijke paal te spelen. Ik nam hem in mijn hand en bewoog hem langzaam op en neer, met mijn tong likkend langs de buitenkant van die heerlijke penis, hij sloot zijn ogen en ik glimlachte. Eigenlijk voelde ik me ook een sletje, een hoertje, en op dat moment was ik dat ook.

Ik ging door met het spelen met deze lekkere staaf, totdat hij smeekte, om hem in mijn mond te nemen. Ik gehoorzaamde als een lief meisje, ik draaide me om met mijn rug naar hem toe en spreidde mijn benen nog meer om over die heerlijke paal te glijden, ik nam zijn penis in mijn hand en begeleide hem aan mijn natte kutje, eerst wreef ik hem tussen mijn lipjes door, en mijn lichaam sidderde door deze aanraking, ik kon het verlangen niet meer dragen en gleed over die heerlijke paal heen, voelde hoe hij centimeter voor centimeter in mijn kutje verdween.

Het gevoel was ongelofelijk: Ik begon rustig op zijn paal te rijden, kijkend hoe hij in en uit mijn poesje gleed, het leek ongelofelijk hoe gemakkelijk hij in en uit mij gleed, maar ik was ook zo geil, en zo nat, dat ik hem er compleet in kon hebben. De onbekende knul, kneedde mijn tieten, ondertussen bewoog hij van voor naar achteren, en telkens met kracht compleet in me stotend, onze lichamen versmeltend tijdens deze heerlijke neukpartij.

De knul bleef me met veel bewegingen neuken, zijn lichaam kronkelde, ging naar achteren en elke stoot was nog harder. Het spektakel moet ongelofelijk geweest zijn voor de vrienden, en al gauw bleef het niet bij aftrekken, ze begonnen mijn dijen, mijn tieten en mijn kutje te betasten. Ik deed mijn ogen dicht en dat maakte het gevoel nog intenser, elke aanraking was heerlijk. Ik kon de heerlijke stoten in mijn kutje niet meer volhouden en kwam schreeuwend en kreunend heerlijk klaar door die lekkere paal.

Een likte mijn tieten, de ander likte mijn dijen, weer een ander masseerde mijn klitje, en een plaatste zijn harde pik voor mijn mondje zodat ik hem kon likken en pijpen, de knul achter neukte me, en kreunde en stotend tot weer een hoogtepunt, ramde in me en liet me weer klaarkomen, ongelofelijk wat deed hij dat lekker, ik keek naar beneden hoe zijn immense paal in en uit mijn onvermoeibare kutje gleed. Plotseling stopte hij, en met een harde laatste stoot, kwam hij in me klaar, ik voelde zijn warme zaad krachtig in mijn kutje spuiten, en stootte bij ieder straal nog harder.

Ik wilde niet dat het zo snel al over was, ik had meer nodig, meer en meer, zo geil was ik, en had niet genoeg met alleen die wip. De knul achter me, pakte mijn heupen en duwde me van zich af, tegelijk zij hij tegen zijn vrienden. De eerste, tweede, derde vierde en vijfde paal, wisselde zich af, en met iedere genoot ik meer en meer, ik kwam meerdere keren klaar, in deze barbaarse neukpartij.

Onderwijl ik geneukt werd, werd ik betast, gestreeld en gekust, en telkens had ik een andere penis in mijn mond. Die verkopen ze vast. En misschien ben je heel nat? Ik merk dat als ik heel nat ben, ik minder wrijving voel. Mijn vriend vindt dat heel geil, maar ik vind het jammer dat ik dan wat minder voel. Beetje droogdeppen kan dan helpen. Denk dat dat ook het gevoel voor je sekspartner verbeterd.

Heb nog nooit spuiten gevoeld. Wel kloppen, maar niet spuiten. Die vloeistof is net zo warm als mijn eigen sappen, dus kan dat verschil niet onderscheiden. Heel nat is heerlijk! OldWood donderdag 16 oktober Warm, strak, zacht en nauw, zo zegt mijn man. Vooral dat beginstukje waarbij hij langs de lellen komt en bij het naar binnengaan, wat iemand anders ook al schreef.

Het voelt wel anders als het wat droger is of als het nat is, net of je in bad zit zeg maar. We hebben het een keer proberen te doen toen ik hoge koorts had, want hee, je moet wat doen als je ziek op bed ligt natuurlijk, maar dat was net of dat hij de waterkoker die aan stond eens lekker aan het pakken was, daar is hij toen maar snel mee gestopt en tegenwoordig stop ik daar maar de thermometer in ipv in m'n oor. Voor mij voelt het en dan vooral na voorspel alsof je eindelijk een slok water krijgt na het hardlopen.

En heel gevuld, en dan kan het niet lang genoeg duren. Innuendo donderdag 16 oktober Rooss4 schreef op 16 oktober Hoe het zal zijn om binnen te dringen met een pik zal ik nooit weten idd.

Lijkt me heel gaaf. Beter onvolmaakt en echt dan gemaakt volmaakt - Beati pauperes spiritu. Donkeyshot donderdag 16 oktober Ik vind het vooral warm voelen, soms heet. Hoop dat ik me niet te direct uitdruk, maar het is echt geweldig om te voelen hoe mn eikel eerst zachte weerstand voelt en die dan langzaam voel verdwijnen als ik verder in haar ga.

Dan ervaar iks steeds meer alles omvattende warmte. Dat is best intens. Zelfde geldt voor haar orgasme, als ik niet te hard stoot maar goed op haar let kan ik voelen hoe ze komt en hoe haar spieren knijpen.

Dat is echt opwindend. Verder voel ik niet echt de details van haar anatomie. Het voelt warm en intiem. Het idee in haar en zo close te zijn is heerlijk. Zoals al geopperd ergens hier boven: Ik vind andervrouws vagijn toch heel anders dan die van jezelf ook. Als ik dat even zo mag zeggen. Mij is door een gynaecoloog ooit verteld dat ik van binnen niet helemaal 'recht' ben. Dat verklaart misschien waarom al mijn bedpartners altijd zeiden dat ik zo lekker strak voelde.

Geen enkele man uitgezonderd. Wat ik me dan weer afvraag, maar dat is misschien een beetje off topic, hoewel mannen daar ook antwoord op kunnen geven: Voelt een vrouw anders nadat zij kinderen heeft gekregen of is dat een fabeltje?

Innuendo schreef op 16 oktober Donkeyshot schreef op 16 oktober Dat ze extra opgewonden raken omdat ze merken dat ze sexuele opwinding oproepen bij een man.

Ik als lesbienne zijnde, voel regelmatig een vagina van binnen hoor. Alleen niet met een lul, helaas. Als man zijn er ruwweg twee fasen bij de sex. Bij het penetreren is het vooral warm en zacht. Alsof je in een warm bad gaat na een koude novemberdag. Daarna wen je daaraan en gaat het meer om de natheid en de wrijving. In die fase moet je ook als stel een bepaald ritme vinden voor de sex.

Dan voel je vaak ook ribbels en de veranderingen van de structuur in de vagina. Het aspect wat nog niet zo aan bod is gekomen is het uiterlijk van de vagina. Voor veel mannen is dat de spreekwoordelijke helft van de pret, we vinden vagina's mooi uitzien en als je dan die lippen heen en weer ziet dan is dat extra opwindend.

Haar roes had nu echt z'n hoogtepunt bereikt, dat wist ik nu zeker. Hij had gewoon gevoeld dat ik met iemand had geneukt, maar wist niet met wie. Daarom kon ik niet al te lang wegblijven om die dingen weer op te halen. Het is een lekker maar sterk spul en John schent een twee maal in "Als je die glazen hebt uitgedronken zullen jullie alle remmen los gooien en uw lusten botvieren" reageert John "En nu kunnen we beginnen met het ernstige werk". Zodra deze mijn kut gevuld had, kwam de overbuurman daar het zelfde met me doen en ten slotte ook de buurman van de andere kant. Zijn vrienden, wilden me op dezelfde manier voelen en de een na de ander, namen me in mijn kontje, met hun langekorte, dikke of dunne penissen.

Arm in kut hoe voelt het om geneukt te worden

Arm in kut hoe voelt het om geneukt te worden

na een weekje ging me vriendje voor een vervroeg keuring om in dienst te gaan ik iets aan me kutje voelt,beduust nog van de slaap voel ik hoe me kutje werdt . bijna zo groot als me onder arm, bijna even lang als zijn boven linklaunch.info god en zoen me op me mond, schatje hoe voel het om geneukt te worden door . Eva keek naar me en zei simpel,” Zelfde recept Jan, nu mij neuken. alle mannen zouden neuken, met een slag om de arm voor Eva. voor Anita, ik was toch wel heel benieuwd hoe ver het slagschip van James in haar kutje zou gaan. ze wilde eigenlijk dat Jennifer mee zou helpen om mijn lul in haar kutje te krijgen en. Nu ik vrij ben om al m'n lusten, hoe pervers ook, op haar bot te vieren en zij Vul m'n kut, m'n kont, wat dan ook," zucht ze terwijl ze over haar schouder naar me kijkt. Ondanks z'n formaat voelt de man zich blijkbaar toch betrapt en begint te je met je hoofd en arm vastgeklemd kan worden, volledig overgeleverd aan het . SEX MET DONKERE VROUWEN EERSTE KEER SEX