Fuckbuddy gezocht vette kont neuken

fuckbuddy gezocht vette kont neuken

Lucy haalt de dildo nog een minuutje in haar exploderende kut heen en weer en met een plofje laat ze hem dan van tussen haar schaamlippen ontsnappen. Saskia pakt het speeltje gauw over en likt de 20 cm lange, met kutvocht besmeurde dildo, helemaal schoon. Lucy valt haar moeder dan in de armen. Zo ben ik nog nooit gekomen " lacht de donkerharige Lucy. Saskia kust Lucy nog eens op de lippen en pakt dan de dildo weer beet.

Ze is inmiddels alweer botergeil geworden en wil zich nu eens goed laten gaan op die dildo. Met een ferme stoot brengt ze de dildo naar binnen. Lucy pakt de dildo echter beet en trekt hem weer uit Saskia's kutje terug.

Saskia kijkt haar beduusd aan. Gunt Lucy haar het genot niet? Saskia kan haar oren nauwelijks geloven. Biedt haar dochter haar vriend nu aan? Ze zegt dit puur met haar verstand, want haar kutje wordt alleen maar geiler bij het idee om door Steef geneukt te worden. En je moet wel gemerkt hebben dat Steef behoorlijk opgewonden van je werd. Zijn lul was echt enorm nadat je de zonnebrandolie had ingesmeerd ". Lucy kijkt haar nu serieus aan. Laten we Steef gaan neuken.

Hij zal niet weten wat hem overkomt, twee van die sexy vrouwen " zegt Lucy. Saskia voelt haar tegenwerpingen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ze is echt toe om eens goed door een echte mannenlul genomen te worden, ook al is het de lul van haar dochter's vriend. Steef ligt beneden languit op de bank. Het duurt wel erg lang voordat Lucy weer naar beneden komt. Haar moeder zal toch niet van slag zijn geraakt door zijn groeiende lul?

Haar ogen bleven net iets langer dan nodig was op zijn slipje gericht. Ze was wel heel stil voor ze nogal abrupt naar binnen ging. Eindelijk, daar hoort Steef boven de slaapkamerdeur open gaan. Hij draait zich om zodat hij de trap goed kan zien. Zijn mond valt open als hij moeder en dochter hand in hand van de trap ziet schreiden, beiden poedelnaakt.

Lucy, met de hem zo bekende sexy vormen, de kleine tietjes en haar kale kutje. Maar zijn blik gaat steeds weer naar Saskia toe, de sexy moeder. Saskia met haar koperkleurige, tot op de schouders vallende haar, de schitterende tieten en het met een vachtje begroeide kutje. Steef voelt zijn lul groeien als de beide dames naar beneden komen.

Hij staat op als ze een paar passen van hem af zijn. Lucy kijkt hem lachend aan. Steef kan alleen maar instemmend knikken. Ze wacht niet op Steef en trekt zijn slip naar beneden. Zijn lul slaat tegen zijn buik aan van pure opwinding van wat er te gebeuren staat. Hij twijfelt er geen moment aan dat hij zo meteen met moeder en dochter zal neuken. Saskia kijkt goedkeurend naar de lul van Steef. Die pik mag er zeker zijn. Minstens 18 cm keihard mannenvlees, klaar om gebruikt te worden.

Ze voelt haar kut al weer nat worden. Saskia en Lucy joggen naar het zwembad toe, met Steef er achter aan. Hij kijkt bewonderend naar de deinende kontjes van Saskia en Lucy.

Echt schitterende kontjes, die van Lucy iets steviger dan die van Saskia. Beide vrouwen springen het zwembad in en Steef volgt snel. Als hij weer boven water komt zwemmen Lucy en Saskia al snel naar hem toe. Lucy kust Steef vol op de lippen en pakt zijn lul beet. Saskia drukt zich van achteren tegen Steef aan, die haar tieten tegen zijn rug voelt drukken. Saskia wrijft met een hand over de tepels van Steef heen, terwijl ze haar andere hand naar de billen van de jongen brengt.

Ze doet de billen van Steef iets uit elkaar en brengt een vinger naar het sterretje toe. Voorzichtig penetreert ze zijn kontje, wat Steef een diepe zucht doet slaan.

Lucy verbreekt de kus met Steef en zwemt loom naar de kant toe. Via het trappetje klimt ze uit het bad, Steef een blik gunnend op haar kontje. Ze werpt een geile blik naar achteren en ziet dat Steef zijn ogen niet van haar af kan houden.

Hij rukt zich los van Saskia en zwemt naar het trappetje toe. Lucy is boven aan het trappetje gaan zitten en heeft haar benen licht gespreid. Haar hand dwaalt over haar kutje heen. Steef aarzelt geen moment. Hij brengt zijn gezicht tussen de benen van Lucy en begint het kutje van zijn vriendin te likken.

Zijn tong dringt tussen de schaamlippen en begint het roze vlees uit te slobberen. Lucy kan een gilletje niet onderdrukken. Steef staat nog half op het trappetje en Saskia heeft zijn lul beetgepakt. Het liefst wil ze deze jonge lul nu gaan pijpen, maar ze kan er niet goed bij.

Lucy heeft dit door en schuivelt wat naar achteren toe. Steef klimt uit het water en gaat er nu goed voor zitten. Ook Saskia klimt uit het bad. Water drupt van haar lijf af en ze ziet de keiharde lul van Steef. Ze zet zich onder Steef neer en pakt zijn lul beet. Wild begint ze de jongen af te trekken. Steef kreunt het uit. Saskia kijkt bewonderend naar de kloppende lul van Steef.

Hij is echt 18 cm en daarbij ook nog eens behoorlijk dik. Haar kutje zal echt goed gevuld worden straks. Ze gaat met haar tong over de schacht van zijn lul heen en begint al snel zijn eikel met haar tong te wassen. Steeds weer steekt ze het puntje van haar tong in zijn pisspleet. Haar handje speelt met zijn balzak en ze gaat vrij hard om met zijn grote eieren.

Steef kan nauwelijks een pijnlijk gekreun onderdrukken. Hij zegt er verder niets van, want tegelijkertijd met de pijn ervaart hij ook een ongelovelijk genotsgevoel. Lucy heeft door hoe hij geniet van de liefkozingen van haar moeder. Af en toe laat hij voor een paar seconden haar kutje met rust, teveel overvallen door het genot dat Saskia hem schenkt.

Lucy besluit dan van standje te veranderen. Ze drukt Steef achterover op zijn rug en laat zichzelf met haar kutje op zijn gezicht zakken. Steef gaat meteen weer verder met het likken van zijn vriendin's natte kutje. Saskia heeft nu alle ruimte om Steef's pik te verwennen. Ze hapt zijn lul zo ver mogelijk op en begint de jongen met de nodige passie te pijpen.

Diep verdwijnt de lul in haar mond en het lukt haar na een tijdje om zijn hele lul te verwerken. Haar ademhaling gaat eerst wat moeizaam, maar na een tijdje heeft ze het juiste ritme te pakken. Ze blijft de balzak met de grote eieren masseren en op deze manier is ze op weg om Steef naar een gigantisch hoogtepunt te pijpen.

Lucy merkt dat haar vriend zijn orgasme nadert. En dat is niet haar bedoeling. Hij moet ons ook nog volschieten " zegt Lucy tegen Saskia. Met spijt laat Saskia de lul uit haar mond glippen. Ze had maar wat graag die spuitende lul in haar keel laten ontploffen. Maar ze snapt wat Lucy bedoeld. Twee keer zal Steef wel kunnen klaarkomen, maar drie keer is waarschijnlijk wat teveel gevraagd. Lucy haalt haar kutje van Steef's priemende tong af. Ze gaat naar haar moeder toe en geeft haar een natte kus op haar voorhoofd.

Steef ligt nog steeds op zijn rug en zijn lul steekt keihard de lucht in. Ze gaat met haar kut boven de lul van Steef hangen en laat zich langzaam zakken. Lucy brengt de lul bij haar moeder naar binnen. Saskia is kleddernat en de lul van Steef glijdt dan ook soepeltjes bij haar naar binnen. Saskia begint te wippen op Steef's vette lul.

Diep verdwijnt de lul in haar smachtende kutje. Steef werpt zijn heupen omhoog om maar zo diep mogelijk in het strakke kutje van Lucy's moeder door te dringen. Het is lang geleden dat haar kutje zo gevuld is geweest met een lekkere, vette lul. Ze geniet met volle teugen van het jeugdige enthousiasme van Steef.

Hij heeft Saskia stevig beet en drukt haar zo hard mogelijk op zijn lul. Saskia's tieten deinen op en neer bij het opvangen van de diepe stoten van Steef. Lucy vingert zichzelf terwijl ze toe kijkt hoe haar vriend haar moeder neukt. Het doet haar goed om te zien dat Saskia zo geniet van die lul in haar kut.

Ze wil echter niet langer aan de kant staan, maar mee doen aan de actie. Ze gaat achter haar moeder staan en pakt de deinende tieten stevig beet. Lucy pakt de gezwollen tepels tussen haar vingers. Ze draait speels aan de gevoelige knoppen van haar moeder, die steeds luider gaat kreunen. Saskia's lijf tintelt het uit. De forse lul in haar kut en de pijnigingen aan haar tepels zorgen ervoor dat haar orgasme met rasse schreden nadert. Steef voelt dat Saskia bijna zover is. Maar in plaats dat hij haar door neukt tilt hij haar van zijn lul af.

Lucy en Saskia kijken hem verbaasd aan. Saskia draait zich snel om en steekt haar kontje naar achteren. Steef positioneert zich achter Saskia en stoot zijn lul bij haar naar binnen. Hard begint hij haar kutje nu te nemen. Zijn handen omvatten haar prachtige tieten. Lucy kruipt onder Saskia en probeert zo goed mogelijk haar moeders kutje te verwennen. Saskia voelt hoe haar lijf verkrampt, het orgasme staat op het punt om los te barsten. Als Lucy dan een vinger in haar aarsje steekt gaat ze de grens over.

Haar kutje ontploft en een fel orgasme overvalt haar. Lucy blijft een vinger in haar moeder's kontje heen en weer halen. Ze merkt hoe haar moeder klaar komt en ze geniet van haar moeder's genot. Als ze het iemand gunt, dan is het haar moeder wel. Steef merkt dat Saskia wild klaarkomt op zijn pompende pik. Hij blijft haar maar nemen in haar exploderende kut. Hij trekt aan de harde tepels van Saskia. Zijn lul wordt enorm gestimuleerd door het malende kutje van Saskia.

Hij voelt dat het zaad zich gereed maakt om zich een weg naar buiten te banen. Precies op dat moment steekt Lucy een vinger in zijn kont. Hij slaakt een luide kreet en dan spuit het zaad uit zijn lul diep in het kutje van Lucy's moeder. Hij kreunt nog eens, trekt zijn lul uit Saskia's kut en spuit stralen geil over Saskia's rug uit.

Saskia komt onmiddellijk tot een tweede orgasme, als ze voor het eerst in jaren weer eens heet zaad in haar kutje voelt uiteen spatten. Ze heeft grote moeite om niet om te vallen, want haar lijf verkrampt helemaal. Ze voelt hoe een lading sperma haar rug onder spettert en komt dan ook zelf weer tot rust. Hijgend komt ze overeind en ziet hoe Steef's lul verslapt. Lucy pakt snel de verslappende lul van Steef beet en zuigt het laatste zaad uit het pisgat.

Als de pik van Steef schoon is gelikt loopt ze naar haar moeder toe en kust haar wild op de lippen. Ze smeert het zaad van Steef over haar moeder's lijf heen en steekt twee vingers in het kutje om vervolgens haar vingers met het druipende zaad van Steef schoon te likken. Lucy is de enige die nog niet is klaargekomen.

Ze weet dat Steef enige tijd nodig heeft om bij te komen. Ze gaat naar binnen toe om wat te drinken te halen. Terug buiten genieten ze even van het zonnetje en het verkoelende vocht en Lucy kan nauwelijks wachten om door Steef genomen te worden. Saskia heeft wel door wat er door haar dochter heen gaat. Om Steef op te winden loopt ze naar haar dochter toe en begint haar wild te kussen.

Lucy beantwoord met passie de liefkozingen van haar moeder en handen dwalen over elkaars lijven heen. Saskia spreidt de benen van haar dochter en begint haar kutje te likken. Lucy geniet met volle teugen van Saskia's tong die al haar gevoelige plekjes weet te vinden.

Maak mijn aars gereed voor Steef, want ik wil dat hij mij daar neemt " zegt Lucy. Steef's lul staat alweer behoorlijk overeind, maar als hij hoort dat Lucy wil dat hij haar in haar kont neukt steigert zijn pik.

Saskia draait Lucy om en die steekt haar kontje naar achteren. Saskia begint het bruine sterretje van Lucy te likken. Ze brengt wat speeksel tussen de billen van Lucy aan en duwt dan een vinger in haar kontje.

Lucy hijgt het uit als Saskia eerst met een vinger en vervolgens met een tweede haar kontje begint te vingeren.

Saskia werpt een blik opzij en ziet dat Steef er helemaal klaar voor is. Zijn lul is weer keihard geworden en gereed om Lucy de beurt van haar leven te geven. Met een verwachtingsvolle blik op haar gezicht gaat ze boven de pik van Steef hangen. Saskia pakt de lul van Steef beet en brengt hem naar het juiste gaatje toe.

Lucy kreunt het uit als ze de eikel in haar aars voelt binnendringen. Het is voor het eerst dat ze anaal genomen gaat worden. Ze heeft er al een tijdje aan gedacht en ze weet dat Steef het graag wil, maar ze wou tot het juiste moment wachten. En nu is ze zover. Ze is zo ontzettend geil, dat dit het moment is om het te doen. Daar komt bij dat het haar goed doet dat haar moeder erbij is, hoe raar dit ook klinkt.

Steef voelt hoe Lucy's kontje over zijn lul zakt. Hij stoot lichtjes door in haar intiemste holletje. Als hij dan een behoorlijk eindje in haar kontje zit stoot hij zijn heupen omhoog. Diep dringt hij nu bij Lucy naar binnen. Pijngolven gaan door haar kontje heen. De pik van Steef rekt haar behoorlijk op. Saskia begint het kutje van haar dochter te stimuleren om te zorgen dat de genotsgolven de bovenhand krijgen.

Na een minuut voelt ze hoe Lucy zich ontspant en begint te genieten van de indringer in haar aars. Ze begint steeds luider te hijgen. Steef geniet met volle teugen van het krappe kontje van zijn vriendin. Al maanden heeft hij gedroomd om haar in haar sterretje te nemen en nu is het zover. Nog nooit heeft hij zijn lul in zo'n strak gaatje gestoken. Hij voelt hoe zijn lul door haar kont spieren wordt gestimuleerd en hij weet dat hij dit niet lang kan volhouden.

Saskia duwt Lucy achterover, zodat Steef haar tietjes beet kan pakken. Zelf zet ze zich tussen de dijen van haar dochter en begint haar klitje te stimuleren. Lucy gilt het uit van genot. Ze wordt getroffen door een orgasme dat maar niet lijkt te eindigen.

Haar moeder blijft haar clitje maar met haar tong stimuleren en de pik van Steef in haar kont doet de rest. Steef merkt hoe Lucy klaarkomt. Vocaal heeft hij haar nog nooit zo tekeer horen gaan en het is maar goed dat het huis van Saskia en Lucy behoorlijk afgelegen ligt, anders waren de buren al lang op het toneel verschenen.

Hij stoot nog eens toe en voelt dan het zaad opborrelen. Hij slaakt een wilde kreet en spuit dan het kontje van Lucy vol met zijn potente zaad. Diep spuit hij in de darmen van Lucy, die weer door een orgasme wordt getroffen, net nu haar lijf eindelijk tot rust is gekomen. Saskia blijft maar al dat kutvocht van haar dochter opslurpen tot dat eindelijk Lucy tot rust komt.

De pik van Steef ontsnapt aan het kontje van Lucy en verslapt snel. Uitgeput blijven ze op elkaar liggen, niet in staat om zich nog te bewegen. Voor som­mi­gen is dat geen pro­bleem omdat ze hun eigen bij­dra­ge al aan ande­re medi­sche behan­de­lin­gen kwijt zijn. Dan heb je de eigen bij­dra­ge waar­schijn­lijk al moe­ten beta­len van­we­ge je hiv-infec­tie.

Tes­ten via de huis­arts voel je in dat geval niet in je por­te­mon­nee. De soa-poli Soa-ver­pleeg­kun­di­gen kun­nen je beter advi­se­ren over tes­ten als je open bent over chems of slam­men.

Het is vaak een vei­li­ge omge­ving om dit te bespre­ken. Soa-ver­pleeg­kun­di­gen vra­gen meest­al stan­daard naar drugs­ge­bruik bij de seks en zul­len uit­zon­de­rin­gen daar­ge­la­ten niet oor­de­len. Je ver­wacht het mis­schien niet direct, maar als je issues hebt met het gebruik van chems, dan staan de mees­te ver­pleeg­kun­di­gen voor je klaar en bie­den een luis­te­rend oor. De mees­ten zijn bekend met tina en slam­men.

Er wordt niet stan­daard op hepa­ti­tis C getest. Bespreek wat er moge­lijk is bij de GGD en ga anders naar je huis­arts om te tes­ten. Dan is het moge­lijk om twee keer per jaar op hepa­ti­tis C te tes­ten op de soa-poli. Dit kan niet als je kor­ter dan drie maan­den terug bij je hiv-behan­de­laar bent geweest of min­der dan een half jaar gele­den bij de soa-poli zelf bent getest op hepa­ti­tis C. Ten­zij je gewaar­schuwd bent. Maar dan heb je wel een waar­schu­wings­co­de nodig.

Zomaar zeg­gen dat je gewaar­schuwd bent, helpt niet. Deze rege­ling is bedacht omdat tes­ten op hepa­ti­tis C kost­baar is. Wil jij toch vier per jaar getest wor­den, omdat je weet dat je regel­ma­tig risi­co loopt? Ga dan naar je huis­arts of neem een abon­ne­ment op een zelf­af­na­me­test via NomoreC. Dan kun je alleen op de Amster­dam­se soa­po­li tes­ten als je door iemand gewaar­schuwd bent voor hepa­ti­tis C. De hiv-behan­de­laar De hiv-behan­de­laar test je twee keer jaar op syfi­lis en hepa­ti­tis C.

Het hiv-behan­del­cen­trum is, net als de soa-poli, een vei­li­ge omge­ving om te bespre­ken dat je tina gebruikt of chems slamt. Hiv-con­su­len­ten pra­ten veel met men­sen met hiv, ook over chems, en zul­len min­der snel oor­de­len. Som­mi­gen bie­den een luis­te­rend oor en den­ken met je mee.

Bij­voor­beeld met wie je door zou kun­nen pra­ten over je seks- en lief­des­le­ven, wat je daar­in wilt en wat jouw wen­sen en gren­zen zijn. De art­sen en ver­pleeg­kun­di­gen bin­nen deze stu­die horen veel over chems­ge­bruik van ande­re PrEP-gebrui­kers. Het is een vei­lig plek om over chems te pra­ten. Ook over tina en het slam­men van chems. Test­lab onli­ne Tes­ten via Test­lab is gra­tis en snel onli­ne te rege­len op het moment dat jij het wilt.

Je print een aan­vraag­for­mu­lier uit en gaat daar­mee naar een labo­ra­to­ri­um in de buurt. Je gaat dus niet langs je huis­arts of de soa-poli. Je wordt dan altijd door­ver­we­zen naar een soa-poli. Test­lab is alleen bedoeld voor regu­lie­re checks. Helaas kun je bij Test­lab niet terecht voor een test op hepa­ti­tis B of C.

Je kunt een abon­ne­ment van vier keer per jaar nemen op een zeer betrouw­ba­re en zeer goed­ko­pe RNA-test. Hier­mee kan hepa­ti­tis C heel snel wor­den opge­spoord. Op de site lees je hoe het werkt. Met een vin­ger­prik neem je een­vou­dig en vrij­wel pijn­loos een paar drup­pels bloed bij jezelf af. Het bloed­mon­ster ver­stuur je kos­te­loos per post naar het labo­ra­to­ri­um. Je krijgt daar­na onli­ne de uit­slag. Stan­daard hiv-test Deze test kan hiv vaak al drie weken na infec­tie aan­to­nen.

Hiv RNA-test Deze test toont een hiv-infec­tie in een nog eer­der sta­di­um aan. Van­af onge­veer een week na bloot­stel­ling aan het virus is RNA aan­toon­baar, al kan dit soms ook eni­ge weken duren. Het is een dure test. Een arts zal deze test pas doen als er ster­ke aan­wij­zin­gen zijn dat je hiv hebt. Ben je hiv-nega­tief en: Je wordt gevraagd wel­ke klach­ten je hebt. Even­tu­eel krijg je een ver­wijs­brief om je op RNA te laten tes­ten.

Woon je bui­ten de regio Amster­dam en komt er een RNA-test advies uit de symp­to­men­check? Neem dan con­tact op met je huis­arts of GGD. Ver­tel ook dat je de symp­to­men­check van Hebikhiv. Hiv-snel­test Deze test geeft bin­nen 20 minu­ten een uit­slag. Maar er zit ook een groot nadeel aan deze test. Voor­al de oude­re gene­ra­tie snel­tes­ten kun­nen een recen­te infec­tie over het hoofd zien. De snel­test is niet geschikt als je vrij­wel nooit con­dooms gebruikt en regel­ma­tig risi­co op hiv loopt.

We advi­se­ren je in dat geval alleen de stan­daard hiv-test te doen en niet de snel­test. De stan­daard hiv-test kan hiv soms al na drie weken aan­to­nen.

Tes­ten op hepa­ti­tis C:. Hepa­ti­tis C anti­stof­fen­test Deze test toont hepa­ti­tis C aan zodra je lichaam anti­stof­fen aan­maakt. Gemid­deld is dit onge­veer twee maan­den na infec­tie.

Als je hiv hebt, duurt het lan­ger, waar­bij meer dan vier maan­den geen uit­zon­de­ring is. Met een anti­stof­fen­test kun je geen recen­te infec­tie opspo­ren. Ook is de anti­stof­fen­test niet geschikt als je eer­der hepa­ti­tis C hebt gehad.

Na gene­zing blij­ven vaak anti­stof­fen in je lichaam aan­we­zig. Een anti­stof­fen­test doen is dan zin­loos omdat er altijd anti­stof­fen aan­ge­toond zul­len wor­den.. Kies daar­om voor een RNA-test als je eer­der hepa­ti­tis C hebt gehad. Van­af zeven tot tien dagen na bloot­stel­ling aan het virus. Een arts zal deze pas doen als er ster­ke aan­wij­zin­gen zijn dat je hepa­ti­tis C hebt of als je gewaar­schuwd bent voor hepa­ti­tis C.

Ook kun je daar los­se tests bestellen. Leveren­zym­test Deze test toont ver­ho­ging van de lever­ac­ti­vi­teit aan. Het toont niet het hepa­ti­tis C-virus zelf aan. Als er spra­ke is van ver­ho­ging van de ALAT-waar­den, dan kan dit een teken zijn van een lever­ont­ste­king, ofte­wel hepa­ti­tis.

Je arts gaat eerst na of er niet even­tu­eel ande­re oor­za­ken zijn voor deze lever­ont­ste­king. Daar­na kan hij of zij beslui­ten om een RNA-test bij je te doen.

Omdat een leveren­zym­test veel goed­ko­per is dan een RNA-test, meten art­sen vaak lie­ver eerst je lever­waar­den.

Pas in twee­de instan­tie doen ze een RNA-test. Extra info als je hiv-posi­tief bent: Je hiv-behan­de­laar doet twee keer per jaar een leveren­zym­test. Voor de ande­re twee keren kun je naar de huis­arts gaan. Vraag je huis­arts om je hiv-behan­de­laar op de hoog­te te bren­gen van de uit­sla­gen. Extra info als je hiv-nega­tief bent: Voor een drie­maan­de­lijk­se leveren­zym­test kun je naar de huis­arts. Op de soa-poli wordt over het alge­meen geen leveren­zym­test gedaan. Ver­tel je arts daar­om altijd dat je chems, alco­hol of hiv- medicatie gebruikt.

Alleen dan kan een juis­te inschat­ting van jouw situ­a­tie wor­den gemaakt. De RNA-test heeft altijd de voor­keur als je eer­der geïn­fec­teerd bent geweest met hepa­ti­tis C. Maar ook als je nooit hepa­ti­tis C hebt gehad, dan is het meten van je lever­ac­ti­vi­teit niet de ide­a­le test­me­tho­de. Je lever­waar­den zijn dan goed, ter­wijl je mis­schien toch het hepa­ti­tis C-virus in je lichaam hebt. Lees meer - Com­mu­ni­ceer over hiv-sta­tus en tes­ten:. Als iemand zegt dat hij geen hiv heeft: De mees­te hiv-infec­ties wor­den over­ge­dra­gen door man­nen die niet weten dat ze hiv heb­ben, omdat ze recen­te­lijk geïn­fec­teerd zijn.

Zorg dat je jezelf beschermt tegen hiv als iemand denkt dat hij hiv-nega­tief is. Bescherm je ook tegen hiv als iemand zegt dat hij gis­te­ren de test­uit­slag hiv-nega­tief heeft gekre­gen. De stan­daard hiv-test kan infec­ties van min­der dan drie weken gele­den meest­al niet aan­to­nen. Vraag ook naar het soa-test­ge­drag van je seksbuddy s. Door naar test­ge­drag te vra­gen, weet je beter wat voor vlees je in de kuip hebt.

Als hij je ook nog eens waar­schuwt bij een gevon­den soa… dan heb je een fuck-bud­dy die zijn gezond­heid seri­eus neemt. Maak het jezelf mak­ke­lijk. Of bespreek het met je seks­part­ners tij­dens het chat­ten. Bij klei­ne­re seks­fees­ten met beken­den gaat com­mu­ni­ce­ren mak­ke­lij­ker dan op gro­te ano­nie­me fees­ten, waar gere­geld nieu­we gas­ten bin­nen komen.

Beperk het gebruik van chems bij seks daar­om het liefst tot man­nen die je kent. Man­nen met wie je zon­der chems ook een goe­de ver­stand­hou­ding hebt. Lees meer - Waar­schuw je seks­part­ners bij een gevon­den soa:. Het voor­deel van dit sys­teem is dat bij gonor­roe en chla­my­dia je seks­part­ners direct wor­den mee­be­han­deld.

Ze hoe­ven in dat geval niet te wach­ten met behan­de­ling tot de test­uit­slag bin­nen is. Heb je een soa opge­lo­pen tij­dens een seks­feest? De GGD kan hel­pen om ano­niem ande­re deel­ne­mers te waar­schu­wen. Samen kun­nen ze een plan maken om de ande­re man­nen te waar­schu­wen.

Zorg dat je zoveel moge­lijk tele­foon­num­mers, email­adres­sen en pro­fiel­na­men van je seks­part­ners of hosts van seks­fees­ten en data waar­op je seks met ze had, bij­houdt in je tele­foon.

Dat is han­dig voor als je naar de GGD toe gaat om je te laten behan­de­len tegen tegen een soa. Lees meer - Vac­cin­neer jezelf tegen hepa­ti­tis A en B:. Laat je tegen hepa­ti­tis A vac­ci­ne­ren. Hepa­ti­tis A leeft in veel Euro­pe­se lan­den weer op onder homo­man­nen. Maar ook in Neder­land zien we meer hepa­ti­tis A. Het virus ver­spreidt zich via seks, maar ook via slech­te toi­lethy­gi­ë­ne. Als je naar pri­des toe gaat gay pri­des, lea­ther pri­des, fetish pri­des of ande­re fees­ten bezoekt, dan is het zeker aan te raden om je te vac­ci­ne­ren tegen hepa­ti­tis A.

Vac­ci­na­tie 2 prik­ken is onge­veer 60 euro en kan gecom­bi­neerd wor­den met de hepa­ti­tis B-vac­ci­na­tie. Als je nog niet gevac­ci­neerd bent tegen hepa­ti­tis B, doe dit dan ook zo snel moge­lijk. De vac­ci­na­tie 3 prik­ken is voor homo­man­nen gra­tis en je bent levens­lang beschermd. Je regelt het hier.

Ten­zij je ooit onbe­wust hepa­ti­tis B hebt opge­lo­pen, gene­zen bent en hier­door immuun bent gewor­den. Dan is vac­ci­na­tie niet nodig. Maar ook dat kun je laten tes­ten. Als je hiv-posi­tief bent, meld dit dan altijd. Je hebt dan een dub­be­le dose­ring van de hepa­ti­tis B-vac­ci­na­tie nodig. Meest­al zal je al gevac­ci­neerd zijn via je hiv-behan­de­laar. Twij­fel je of dit gebeurd is? Vraag ernaar bij je hiv-behan­del­cen­trum. Vac­ci­na­tie wordt voor­al belang­rijk als tenofo­vir Viread geen onder­deel uit­maakt van je com­bi­na­tie­the­ra­pie.

Van tenofo­vir is aan­ge­toond dat dit niet alleen hiv, maar ook het hepa­ti­tis B-virus onder­drukt. Als je dus naar een com­bi switcht waar geen tenofo­vir in zit, dan wordt het extra belang­rijk om je te laten vac­ci­ne­ren. Lees meer - Hoe wordt hepa­ti­tis C over­ge­dra­gen? Eigen­lijk is altijd wel spra­ke van klei­ne bloe­din­kjes, door­dat haar­vaat­jes scheu­ren. Je merkt het alleen niet. Via bescha­dig­de slijm­vlie­zen, maar ook via klei­ne wond­jes of zweer­tjes door bij­voor­beeld een soa dringt hepa­ti­tis C het lichaam bin­nen.

Hepa­ti­tis C komt niet alleen voor onder fis­ters. Ook als je geneukt wordt, kan je het virus oplo­pen. Dat risi­co is voor­al groot als je met meer­de­re man­nen speelt. Of dat nu op een seksfeest je is of in een dar­kroom, crui­sing area of sau­na. Het groot­ste risi­co heb je als bottom je wordt geneukt, gefist enzo­voort. Als bottom kun je geïn­fec­teerd raken met hepa­ti­tis C van een ande­re bottom.

Je hoeft daar­voor niet eens seks met hem te heb­ben! Het feit dat jul­lie je in dezelf­de ruim­te bevin­den kan al genoeg zijn. Zo loop je van een ande­re bottom hepa­ti­tis C op als jul­lie alle­bei door dezelf­de top geneukt of gefist wor­den. Van de ene bottom op de ande­re dus. Het is dus belang­rijk dat een top bepaal­de maat­re­ge­len neemt om dit te voor­ko­men. Hepa­ti­tis C kan mak­ke­lijk over­ge­dra­gen wor­den. Het virus blijft — in tegen­stel­ling tot bij­voor­beeld hiv — bui­ten het lichaam goed in leven.

Hepa­ti­tis C lijkt tot zes weken op kamer­tem­pe­ra­tuur te kun­nen over­le­ven op mate­ri­a­len als staal, plas­tic, rub­ber en in glij­mid­del. Via de sling of een gedeeld matras kan hepa­ti­tis C over­ge­dra­gen wor­den als deze niet zorg­vul­dig tij­dens en nà de seks wor­den gedes­in­fec­teerd.

Onder­zoe­ken tonen aan dat hepa­ti­tis C ook in sper­ma en rec­taal vocht kan zit­ten met ande­re woor­den in je kont. De kans hier­op is wel­licht gro­ter bij een recen­te, ofwel acu­te hepa­ti­tis C-infec­tie. Dat is als iemand in de eer­ste zes maan­den van zijn infec­tie zit.

Of hepa­ti­tis C ook in voor­vocht kan zit­ten, is niet bekend. Hepa­ti­tis C kan ook wor­den over­ge­dra­gen door het delen van naal­den, als je je prikt aan een naald van iemand anders, het delen van spui­ten om mee te booty bum­pen, of als je riet­jes of snuif­ge­rei deelt. Ook het delen van een meth-pijp kan tric­ky zijn.

De kans op uit­ge­droog­de lip­pen is groot als je te wei­nig drinkt. De hit­te van de pijp kan voor klei­ne barst­jes in je lip­pen zor­gen.

Je bent hier­door kwets­baar­der voor hepa­ti­tis C als er virus op het mond­stuk zit. Zie meer hier­over bij Harm Reduc­ti­on. Lees meer - Wat kan je doen tegen hepa­ti­tis C? Onzicht­ba­re bloed­spo­ren met hepa­ti­tis C kun­nen in glij­mid­del gaan zit­ten of aan de bui­ten­kant van de pot of fles.

Laat niet in je klaar­ko­men. Heeft je seks­part­ner een eikel­pier­cing, bij­voor­beeld een Prin­ce Albert? Vraag hem deze uit te doen. Neu­ken met een pier­cing in de penis ver­groot de kans op bescha­di­gin­gen en bloe­din­kjes. Gebruik je eigen toys en deel ze niet met ande­ren. Onzicht­ba­re bloed­spo­ren met hepa­ti­tis C kun­nen op de toys gaan zit­ten. Als iemand je wilt neu­ken die eer­der iemand anders heeft geneukt: Gebruik hand­schoe­nen bij fis­ten.

Als iemand je wilt fis­ten: Onder nagels kun­nen klei­ne, onzicht­ba­re wond­jes of huid­be­scha­di­gin­gen zit­ten. Hier­door kan hepa­ti­tis C wor­den over­ge­dra­gen.

Als iemand op een seks­feest­je eer­der die avond iemand anders heeft gefist: Het maakt in dit geval niet uit of hij wel of niet hand­schoe­nen gebruikt bij fis­ten. Ondanks de hand­schoe­nen kun­nen onzicht­ba­re bloed­deel­tjes met hepa­ti­tis C op de onder­arm terecht zijn geko­men. Ook kan tij­dens het uit­trek­ken van de hand­schoen virus op zijn han­den terecht zijn geko­men. Een ande­re situ­a­tie is dat hij aan zijn eigen kont voelt voor­dat hij met jouw kont begint te spe­len. Als je op een bed, matras of in de sling seks hebt: Ver­wij­der eer­ste zoveel moge­lijk glij­mid­del, ont­vet, des­in­fec­teer en leg je eigen hand­doek neer zie kader over des­in­fec­tie.

Gebruik altijd je eigen spoel­staaf om jezelf van bin­nen schoon te maken. Deel geen naal­den, spui­ten, lepels, fil­ters, wat­jes om te stel­pen, bekers of bak­jes waar je spui­ten in legt. Gooi gebruik­te naal­den direct in een naal­den­con­tai­ner. Deze kun je onli­ne bestel­len.

Zo kan nie­mand zich per onge­luk prik­ken. Zo ont­staat er geen ver­war­ring. Wacht een aan­tal dagen met seks als je een medi­sche behan­de­ling aan de anus hebt gehad. Als je je bal­len scheert, doe dit dan een paar dagen voor­dat je seks hebt. Door sche­ren kun­nen minus­cu­le wond­jes ont­staan. Hier­door kun je mak­ke­lij­ker hepa­ti­tis C oplo­pen. Heb geen seks als je her­pes hebt. De blaas­jes van her­pes kun­nen over­dracht van hepa­ti­tis C ver­ge­mak­ke­lij­ken.

Ver­klein de kans op hepa­ti­tis C bij fis­ten en spe­len met toys:. Bescha­di­gin­gen voor­ko­men — Bouw rus­tig op met fis­ten. Dit zorgt ervoor dat er min­der mak­ke­lijk bloe­din­gen ont­staan. Koop knijp­fla­cons als deze. Ze wor­den op de markt gebracht als intiem­dou­ches voor vrou­wen vagi­na­le dou­ches.

Dege­ne die met je speelt kan je hier­mee diep van bin­nen vol spui­ten met glij­mid­del. Ze wor­den ver­kocht voor een­ma­lig gebruik, maar als je zowel het fles­je als lub­e­staaf vijf minu­ten des­in­fec­teert in een chloor­op­los­sing zie des­in­fec­tie dan kun je ze meer­de­re malen gebrui­ken. Dit duidt op een beet­je bloed. Stop met neu­ken of fis­ten als er meer bloed vrij­komt.

Spoel even­tu­eel met koud water zodat de bloed­vaat­jes dicht­trek­ken. Las dan een lan­ge pau­ze in. Fist­hand­schoe­nen — Aller­gisch voor latex? Koop fist­hand­schoe­nen gemaakt van nitril. Kies de groot­ste maat. Dit is niet alleen bescher­ming tegen hepa­ti­tis C, maar ook tegen ande­re voet­bac­te­ri­ën. Als iemand hepa­ti­tis C heeft dan zit dat aan de bui­ten­kant van bescher­mings­ma­te­ri­a­len. Ont­vet en des­in­fec­teer daar­na altijd je han­den.

Deze tas­ten het latex van fist­hand­schoe­nen niet aan. Je voor­komt hier­mee scheu­ren. Gebruik je toch lie­ver olie of vet? Deze wor­den niet door olie of vet aan­ge­tast. Leg ze niet bij elkaar in een opberg­bak. Dit is een schijn­vei­lig­heid. Hepa­ti­tis C kan ook gaan zit­ten op de plek­ken die niet bedekt zijn door het con­doom.

Wil je dit toch? Bui­ten het lichaam lijkt het virus het virus tot wel zes weken te kun­nen over­le­ven:. Hepa­ti­tis C kan via onzicht­ba­re bloed­deel­tjes wor­den over­ge­bracht. De bloed­deel­tjes met hepa­ti­tis C kun­nen zo op de huid van de top terecht­ko­men, maar ook op toys, spoel­staaf en seks­plek. Bui­ten het lichaam kan het virus tot wel zes weken over­le­ven. De huid, seks­plek, en seks­at­tri­bu­ten des­in­fec­te­ren tij­dens de seks is daar­om essen­ti­eel. Ook als je latex hand­schoe­nen gebruikt bij fis­ten.

Een hand­schoen bedekt meest­al maar tot aan de pols. Als er die­per gefist wordt, kun­nen bloed­spo­ren met hepa­ti­tis C op je onder­arm terecht komen.

Per­fect des­in­fec­te­ren zal lang niet altijd luk­ken. Maar iede­re poging om te des­in­fec­te­ren is beter dan niets doen. Maak afspra­ken hier­over met elkaar voor­dat je seks hebt. Des­in­fec­tie van de huid na het fis­ten Aan­dachts­pun­ten — Niet alleen de han­den, maar ook de onder­ar­men! Hepa­ti­tis C kan zich onder vet schuil­hou­den. Zorg dat je han­den en armen tij­dens het insme­ren met dit mid­del min­stens 30 secon­den voch­tig blij­ven.

Laat daar­na aan de lucht dro­gen. Gebruik hier­voor geen hand­doek. Daar kan hepa­ti­tis C op zit­ten. Min­stens 30 secon­den han­den en onder­ar­men was­sen met dit mid­del voor­dat je afspoelt. Des­in­fec­tie van de seks­plek sling, speel­la­kens etc. Aan­dachts­pun­ten — Eerst zoveel moge­lijk glij­mid­del ver­wij­de­ren en ont­vet­ten plan­ten­spuit met 1 deel alles­rei­ni­ger, 9 delen water.

Gebruik hier­voor Blue Won­der® doek­jes. Min­stens 15 secon­den ermee inwrij­ven. Des­in­fec­teer als het echt niet anders kan. De seks vindt plaats bij jou:. Zo heeft ieder­een zijn eigen hand­doek om op te lig­gen. Kies het liefst voor ver­schil­len­de kleu­ren speel­hand­doe­ken. Dan kan er geen ver­war­ring ont­staan en een speel­hand­doek bij dezelf­de per­soon een twee­de keer gebruikt wor­den.

Papier is han­dig om res­tan­ten glij­mid­del te ver­wij­de­ren voor­dat je huid of speel­plek ont­vet en des­in­fec­teert. Zo zorg je ervoor dat iemand bij het uit­kie­zen van een dil­do niet per onge­luk een ande­re dil­do aan­raakt. Hier kun­nen gebruik­te toys in wor­den gegooid. Zo voor­kom je dat je elkaars glij­mid­del gebruikt. Houd zowel plan­ten­spuit als doek­jes bin­nen hand­be­reik bij het spe­len.

Als je veel toys hebt gebruikt, dan heb je al snel een liter nodig voor een gro­te bak chloor­op­los­sing. De ver­hou­ding is 1 deel chloor op 9 delen water. Dus aan een liter chloor voeg je negen koud liter water toe. Hier kun­nen ont­vet­te toys en spoel­staaf in. Is dit niet het geval, dan is het alter­na­tief des­in­fec­tie door de spoel­staaf of toys vijf minu­ten in een chloor­op­los­sing te laten rus­ten.

Als gas­ten bin­nen­ko­men — Leg uit waar alle des­in­fec­tie­spul­len, fist­hand­schoe­nen, hand­doe­ken etc lig­gen. De seks vindt plaats bij iemand anders:. Mee­ne­men — Eigen spoel­staaf — Eigen toys — Eigen glij­mid­del met je ini­ti­a­len op pot of fles — Fist­hand­schoe­nen en con­dooms — Eigen meth-pijp — Eigen riet­jes — Eigen spuit om te booty bum­pen — Eigen naal­den en ande­re spul­len voor slam­men inclu­sief een zak­for­maat naal­den­con­tai­ner — Ste­ri­li­um med® of Beta­di­ne® Scrub om je huid te des­in­fec­te­ren en Blue Won­der® des­in­fec­tie­doek­jes om de speel­plek te des­in­fec­te­ren zie bij Des­in­fec­tie.

Er is een kans dat je gast­heer wei­nig hand­doe­ken heeft. Hoe ver­klein je de kans op scha­de? Spoel rus­tig en neem de tijd. Onvoor­zich­tig spoe­len kan de darm­wand bescha­di­gen.

Zorg voor een zach­te water­straal. Spoel nooit met laxeer­mid­de­len of zeep, deze irri­te­ren je darmlijm­vlies. Gebruik sili­co­nen­glij­mid­del als je de spoel­staaf de eer­ste keer naar bin­nen brengt. Gebruik tus­sen­door ook af en toe wat glij­mid­del. Neem pau­zes als je spoelt , liefst pau­zes van een half uur of lan­ger. Het is daar­door min­der belas­tend voor je darm­slijm­vlies. Zorg dat er min­stens een uur zit tus­sen spoe­len en neu­ken.

Zo geef je het slijm­vlies de kans om enigs­zins te her­stel­len. Gebruik veel, heel veel glij­mid­del bij het spe­len.

Tina droogt je slijm­vlie­zen name­lijk uit. Vaak wordt nog in het begin spuug als glij­mid­del bij het neu­ken gebruikt. Maar met spuug wordt het al snel stroef. De kans op scha­de is groot. Heel rus­tig neu­ken dus in het begin en zo snel moge­lijk over­scha­ke­len naar het gebrui­ken van veel glij­mid­del. Gebruik het liefst met­een lube als je neukt.

Gebruik glij­mid­del voor je pik bij lang aftrek­ken om mas­tur­ba­tie­scha­de te voor­ko­men. Doe lie­ver geen sounds als je tina gebruikt.

... Ik wil je pijpen en dat je me vingert en daarna je lul in me kont. linklaunch.info .. Bij deze zoek ik een leuke en geile fuckbuddy, leeftijd onbelangrijk. Heb softe bi . Online Dating App Free Jisp Gratis Lange Seks Filmpjes Geile Kont Neuken . Sex Afspraakje Sex Slaaf Gezocht De Streek Gratis Sexfilm Anaal Chat Met. 11 nov 58 jaar · Arnhem. bolle kont zoekt top. Fuck buddy/meester gezocht voor bottom/slaaf. Gratis neuken eindhoven web cam sex chat rooms .. kamers sexy jong lesbische vrouwen hebben vette leuk. geroosterd lesbische.

Fuckbuddy gezocht vette kont neuken

Tantra massage heerlen ero tantra massage

Oudere Vrouw Zoekt Bang Om Te Zoenen Maaskantje Dikke Kont Porno Echt .. Thaise Massage Met Intiem Nieuwe Strumpt Geile Meid Neuken Fuckbuddy. Online Dating App Free Jisp Gratis Lange Seks Filmpjes Geile Kont Neuken . Sex Afspraakje Sex Slaaf Gezocht De Streek Gratis Sexfilm Anaal Chat Met. 29 dec vriendschap midbuul sexy lycra pants milf gezocht boksheide joram geregeerd Sex Dating Game Duitse Vrouwen Neuken Brunsting Fuckbuddy Videos Sex Nideos Vette Geile Wijven Wouwsche Hill Freecam Sex Chat Geile Gratis Tips Trio Weimeren Kontneuken Mannen Current Dating Site De. SEXCONTACT LIMBURG DIKKE LUL AFTREKKEN